Het is een weinig bekend feit dat de geschiedenis van Barber DTS verder teruggaat dan het bestaan van het bedrijf, met zijn oprichter George Burchett-Davis, de King of Tattooists’, die zijn eerste pogingen van tatoeëren deed toen hij 12 jaar was.

George Burchett-Davis streefde voortdurend naar vaardigheid, innovatie en creativiteit en zijn passie leidde tot Davis Tattoo Supplies en vormde het bedrijf wat wij nu zijn. Daarom zijn wij dieper gaan graven in zijn verleden om meer te weten te komen over het fundament van de geschiedenis van Barber DTS en George Burchett-Davis.

 

 

Toen Barber of Sheffield en Davis Tattoo Supplies samen kwamen in 2006 willden wij George Burchett erfenis voortzetten, respect en innovatie voor het tatoeëeren.

Wij vinden dat onze sterke positie in deze branche door de hoge standaards betreffende klantenservice, een uitgebreid assortiment en innovatieve producten dit reflecteren. Met onze passie voor groei in de tattoo en body piercing benodigdheden, het evolueren samen met de branche en de bijbehorende ongeloofelijke artiesten.

Dus hoera voor jou en een fijne verjaardag voor Barber DTS & George Burchett - De 'King of Tattooists'.